Energia des del mar


Enric I. Canela

Llegia que l’Institut de Recerca en Energia de Catalunya (IREC)i EWE Offshore Services & Solutions GmbH intercanviaran informació tecnològica, formaran enginyers i cooperar tècnicament en el projecte Zèfir Barcelona. L’IREC ha signat un acord de col·laboració amb EWE Offshore Services & Solutions GmbH, la companyia que és copropietària i que opera ALPHA VENTUS, la primera plataforma d’assajos d’aerogeneradors marins de 5 MW, situada al mar del Nord Alemany i que actualment està instal·lant el segon projecte eòlic marí anomenat Brokum Riffgat. L’objectiu del conveni és la cooperació tècnica entre els projectes ALPHA VENTUS i ZEFIR, la planta d’assajos d’energia eòlica marina que IREC preveu instal·lar a la costa catalana.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació