Enric I. Canela

Fa deu anys de la creació de la Fundació Conocimiento y Desarrollo. Una entrada en el bloc de la Fundació escrita per un dels seus vicepresidents, Francesc Solé Parellada, ho recorda (Fundación CYD, una década impulsando la contribución de las universidades al desarrollo).

Recordo, fa una mica més de deu anys, quan es va començar a gestar. Si la memòria no em falla era un sopar, crec que al Restaurant Sant Remy, amb Ana Patrícia Botín, la presidenta de la Fundació, aleshores inexistent, que havia vingut a Barcelona a inaugurar els cursos de Formació Continuada al Palau de Les Heures, que organitzava la Fundació Bosch i Gimpera. El seu director era aleshores Francesc Santacana, ara l’altre vicepresident d ela Fundació CYD. Allà va començar a remoure les coses.

No explico res més perquè el que he dit són núvols al meu cap i no voldria dir el que no és. Ho he escrit perquè em vénen al cap temps passat i encara que no sóc nostàlgic el record m’ha fet somriure.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació