Enric I. Canela

Llegia que el Govern català i les universitats de Catalunya participen per primera vegada a la conferència anual de l’APAIE, una de les fires universitàries més importants del món i la principal d’Àsia, que té lloc a Hong Kong de l’11 al 14 de març de 2013.

La delegació catalana comptarà amb representants de la Generalitat de Catalunya, de l’ACUP i de la UB, UAB, UPC, UPF, URV, UdG i UdL. L’Asia-Pacific Association for International Education (APAIE) és una associació internacional sense ànim de lucre, fundada el 2004 a la Universitat de Corea, a Seül, que agrupa representants universitaris de tretze països o regions d’Àsia-Pacífic.

L’APAIE té com a objectiu principal assolir una major cooperació entre les institucions acadèmiques d’educació superior, fomentar la investigació i estimular i facilitar l’intercanvi i la internacionalització de l’educació superior a l’Àsia, a les regions del Pacífic i a tot el món, així com promoure i donar suport a la internacionalització de les seves institucions acadèmiques. En aquest context, el sistema universitari català, mitjançant el Consell Interuniversitari de Catalunya, presentarà iniciatives d’internacionalització en les sessions paral·leles del congrés.

2 respostes a “Universitats cap a Hong Kong”

  1. a 11 març 2013 a les 11:38 quim p. gonzalez

    Em sembla molt be. No obstant a molts prof universitaris que fem recerca, tenim “facilities” pero ens falta “man power”. Men power seria mes ajustat. I aquestes trobades no donen solucions.

  2. a 12 març 2013 a les 10:50 Enric I. Canela

    Quim,
    Aquestes trobades són, teòricament, per matricular estudiants. No són massa útils sense una programació adequada darrera (a casa nostra),
    Efectivament, manca men power.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació