Enric I. Canela

El ministre Wert fa unes declaracions sobre la reforma de la universitat. Sembla que el ministre no declara quina és la seva posició, sembla obert a tot sempre que impliqui la màxima liberalització. Tant en la contractació de professorat o rectors estrangers. Només es planteja si això és constitucional. Jo penso que en res s’oposa la constitució.

Obert a propostes però em penso que farà el que estigui a les seves mans per manar des de l’estat i anar a la màxima liberalització.

Una resposta a “Liberalitzar la universitat”

  1. […] autònoma es podia fer el vestit a mida. Va parlar de flexibilitat. Com deia fa uns dies (veure Liberalitzar la universitat) en fa l’efecte que el ministre portarà al límit la Constitució per treure cotilles. Està […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació