Enric I. Canela

Llegia que el consell de govern de la UPC té previst aprovar aquest divendres el seu pressupost per al 2013 amb una rebaixa important al capítol de personal, han confirmat fonts de l’entitat. Professors i estudiants asseguren que la retallada suposarà l’acomiadament de 90 treballadors d’administració i serveis i d’uns 250 docents i investigadors amb contracte laboral i d’associat.

La situació crítica que travessem les universitats, fruit de la manca de recursos de la Generalitat està portant a les universitats a prendre decisions molt difícils, que conduiran, si no es posa remei, a un deteriorament de tot el sistema universitari. Això portarà a una reducció de la recerca i de la capacitat de participar plenament en l’economia del coneixement.

Una resposta a “Acomiadaments previstos a la UPC”

  1. […] Ahir escrivia Acomiadaments previstos a la UPC, però no comptava amb que la UPC quedaria a la pràctica […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació