Una visita a VITEC


Enric I. Canela

Avui el rector de la UB, Dídac Ramírez, publica en la seva pàgina un escrit, fet per la Dra. Maria Teresa Anguera, sobre una visita que vam fer junts a Falset, convidats pel president del Consell Regulador de la Denominació d’Origen Montsant, Jaume Domènech. El meu agraïment a l’amabilitat i deferència amb la que ens varen tractar.

Les sensacions de la visita, que comparteixo, queden molt ben descrites al text, però en aquest bloc, bàsicament d’universitats i recerca, vull destacar la visita al Parc Tecnològic del Vi de Falset, VITEC, un centre de recerca de primera línia a l’Estat, impulsat per la Universitat Rovira i Virgili.

Em va agradar molt la professionalitat de la seva feina i, sobretot, la utilitat que té per al territori. Considero un encert la seva creació i orientació. Vull felicitar des d’aquí a Sergi de Lamo, el seu director general. Evidentment, també, a la URV.

Us recomano una visita al web de VITEC

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació