Enric I. Canela

Ahir vaig tenir la gran satisfacció d’escoltar el desenvolupament d’un gran projecte. Es tracta de l’evolució del HUBc, el campus de la salut de la UB. Malgrat la crisi hi ha esperança quan es veu una feina tan ben feta.

Ahir va haver l’Assemblea Plenària en la que van participar totes les entitats implicades. La Memòria 2012 i el pla de treball 2013 presentats pel delegat del rector i director tècnic, Josep Samitier i Ernest Trias, van mostrar l’excel·lent desenvolupament del projecte i la qualitat dels projectes futurs.

Entre els projectes de futur es va presentar la creació d’una xarxa de Centres d’Excel·lència Internacional centrats en salut per a tot l’Estat que marqui una estratègia conjunta en l’àmbit de vida saludable i envelliment actiu. També es vol potenciar la consolidació de la internacionalització del HUBc mitjançant la participació en iniciatives del nou programa Horitzó 2020, concretament en la convocatòria europea per crear noves comunitats de coneixement i innovació o KIC, en la qual s’inclogui el tema de salut. En aquest sentit, el HUBc fa mesos que està fent contactes per desenvolupar una proposta en què s’agruparien d’una manera més eficient els projectes actualment en curs en l’àmbit de la salut.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació