Enric I. Canela

Avui el Consell Executiu de la Generalitat ha nomenat Rosa Núria Aleixandre i Cerarols presidenta del Consell Social de la UdG.

M’ha alegrat molt la notícia. Conec de fa molt a la Núria, una gran persona i excel·lent professional. Va estar ha estat senadora de CiU per Girona entre els anys 2004 i 2011. Durant aquests anys vàrem parlar molt al voltant de política universitària i de recerca.

És nascuda a Barcelona l’any 1949. Llicenciada en Farmàcia, especialista en anàlisis clíniques, per la Universitat de Barcelona (UB) i doctora en Bioquímica i Biologia Molecular per la Universitat de Girona (UdG).

Ha dirigit i participat en diferents projectes de recerca i ha desenvolupat una intensa activitat en l’àmbit de la transferència de tecnologia amb empreses i/o administracions. També té experiència docent a la UdG, on ha format part, entre d’altres, del Consell de tutors per als programes de doctorat de ciències.

Membre fundadora de l’Associació Catalana de Bioanàlisis Clíniques, cofundadora del Grup de Recerca Oncològica de Girona, membre de l’Agrupació Catalana de Ciències Mèdiques de Girona i acadèmica corresponent de la Reial Acadèmia de Farmàcia de Catalunya. Actualment dirigeix el Servei del Laboratori Clínic ICS-Girona.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació