Enric I. Canela

Llegia que els pressupostos per al 2013 de la UB podrien comportar l’acomiadament encobert de desenes de professors. Tot i que la Generalitat encara està pendent d’aprovar els seus comptes per al 2013, de les quals depenen les universitats catalanes, a la UB ja manegen unes xifres aproximades de la retallada de l’Administració en el sector amb les quals preparar els seus pressupostos, que s’aprovaran, segons fonts de la universitat, a finals d’aquest mes d’abril. Les mesures que preveu adoptar la UB per afrontar el nou ajust de la despesa pública es plasmaran en la no renovació dels contractes de desenes de professors lectors i associats. Entre aquests últims, els que no acreditin dos dels últims quatre anys d’experiència laboral externa.

D’aquests ajustaments va donar comptes el vicerector de Professorat de la UB, Manel Viladevall, en diverses reunions amb la Junta del Personal Docent Investigador (PDI) i el comitè d’empresa de PDI laboral just abans de Setmana Santa, segons fonts sindicals presents en les trobades.

Poeu trobar més informació a la notícia.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació