Enric I. Canela

Andreu Ibarz, director general de Blanquerna, de la URL, escriu l’article El model universitari sí que importa. Crec que l’article mereix se llegit, Ho recomano tot i no compartir algunes de les coses que hi diu.

Per exemple, si que es pot estimar de forma objectiva el que costa cada estudi. Amb l’objectivitat que permet una comptabilitat de costos en la que algunes decisions són sempre subjectives. Ho sabem perfectament, sabem que costa cada crèdit i podem determinar sense problema que costa cada graduat. El problema és que hi ha discrepàncies. Uns opinem que cal separar el cost de la recerca del de la docència i altres estimen que en el cost dels estudis s’ha d’incloure la recerca. Podríem donar ambdós resultats sense problema.

Per altra banda, tot i que és cert que la universitat pública té problemes, no crec que quedem gens malament davant de la privada. Dit això, crec que la URL és una bona universitat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació