Enric I. Canela

El proper dimarts dia 16 d’abril a les 19h hi haurà l’acte de presentació de MOEBIO, i del seu programa formatiu insígnia, Design Health Barcelona (d·HEALTH Barcelona), inspirat en l’experiència de l’Stanford Biodesign Program, que porta funcionant 10 anys als Estats Units amb excel·lents resultats. d·HEALTH Barcelona s’iniciarà el proper mes de setembre i durant set mesos acompanyarà diversos equips multidisciplinaris en una experiència formativa que els portarà des de la immersió en un hospital per detectar necessitats reals d’innovació fins a trobades amb inversors, passant pel disseny i el prototipatge de les seves propostes de nous productes o serveis.

N’he parlat un parell de cops (Biocat i la iniciativa Moebio i Biodisseny a la UB). Ara podeu anar al web de MOEBIO i conèixer una mica més el projecte. Podeu veure el programa i registrar-vos aquí.

Joves estudiants de final de carrera, investigadors que hagin acabat la tesis doctoral. És una gran oportunitat.

Una resposta a “Presentació de Design Health Barcelona, el programa estrella de MOEBIO”

  1. […] dia anunciava Presentació de Design Health Barcelona, el programa estrella de MOEBIO. Podeu llegir al web de Biocat: El programa Design Health Barcelona busca un canvi radical en la […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació