Ocupació a la UPC


Enric I. Canela

Llegia que han ocupat el rectorat de la UPC a Barcelona en protesta per l’acomiadament de 350 interins. Els 50 interins tancats al rectorat de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) allargaran la protesta fins dimarts, dia en què el claustre de professors s’ha de reunir. Protesten per l’acomiadament de 350 persones que es farà efectiu el 30 d’abril. Amb aquesta ocupació, que va començar dimecres a la tarda, reclamen que es paralitzi aquesta mesura, que, segons asseguren, posa en perill el futur, el servei i la imatge de la UPC. Alguns estudiants s’han solidaritzat amb la protesta i també participen en l’ocupació.

El problema té molt mala solució. Els interins proposen algunes rebaixes alternatives. La realitat és que, en l’aspecte purament econòmic, l’alternativa, portada al límit, no pot pal·liar la reducció que representen les retallades que cal fer per equilibrar el pressupost.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació