Claustre i vaga a la UPC


Enric I. Canela

Demà 16 se celebra el Claustre de la UPC a l’Auditori de l’edifici Vèrtex. L’ordre del dia preveu l’elecció del nou Consell de Govern i la presentació de l’informe del rector Antoni Giró sobre la situació actual de la UPC.

Cal esperar una moció contra els acords del darrer Consell de Govern i Consell Social que van aprovar el pressupost per al 2013, els acomiadaments de personal docent i d’administració i serveis i el pla d’estabilitat pactat amb la Generalitat. No es preveu tranquil.

Com a mesura de protesta, divendres una assemblea de membres de la comunitat universitària de la UPC van acordar una vaga per al dia 25. No han concretat, ho han de ver, si serà només aquell dia o serà indefinida.

Una resposta a “Claustre i vaga a la UPC”

  1. […] Avui professors, alumnes i personal administratiu de la UPC han concretat que faran per protestar per la situació econòmica i els acomiadaments: anuncien quatre dies de vaga, 25, 26, 29 i 30 d’abril. Ahir m’ho preguntava (veure Claustre i vaga a la UPC). […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació