Enric I. Canela

Mariano Rajoy ha aconseguit la unanimitat i una cosa certament difícil, un editorial de la revista Nature. Probablement la revista més prestigiosa en el món de la ciència. Un magnífic titular: La política científica d’Espanya necessita un gir de 180 graus.

Bé a dir que la misèria que representa el que ha retallat en ciència en els pressupostos generals de l’Estat no ho justifica. També que haver integrat la recerca dins del Ministeri d’Economia fou un error. Diu que Carmen Vela és un hostatge de Cristóbal Montoro.

Conclusió, és possible encara endreçar les coses, però han de fer un gir de 180 graus. La meva impressió, penso que compartida, és que Rajoy no llegeix Nature. Si li en parlen es pensarà que és una marca comercial d’una crema de cacau i avellana i no hi farà res.

3 respostes a “Nature no és una crema per untar el pa”

 1. a 23 abr. 2013 a les 11:07 José María

  Bé, res que no sapiguéssim abans de les eleccions, no?

  I apa, que els d’EuropaPress també… “revista de divulgación científica ‘Nature'”

 2. a 24 abr. 2013 a les 6:27 Enric I. Canela

  José Maria,
  “Divulgación científica”? Caram!

 3. […] de Nature que deia que a la política científica espanyola li calia un gir de 180º (veure Nature no és una crema per untar el pa). Avui el rector de la UB, Dídac Ramírez, es refereix al mateix article. A banda de ressaltar el […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació