Enric I. Canela

Llegia que els delegats sindicals representants del personal d’administració i serveis (PAS) de la UB han finalitzat la tancada que van iniciar el passat dimecres, després d’aconseguir un compromís d’entrevista amb el rector, Dídac Ramírez.

La trobada tindrà lloc el dia 8 de maig. Els delegats faran arribar al rector la seva preocupació pel futur dels treballadors interins i laborals que tenen contracte temporal que finalitza a l’estiu.

Aquesta tancada s’ha fet perquè “tocava”. El rector ja ha assumit públicament tots els compromisos que pot assumir. No hi pot fer gaire més. L’alternativa: mirar que passa a la UPC.

En relació a aquestes lluites i reivindicacions en defensa dels llocs de treball i del finançament públic la UB ha publicat: Comunicat de la Universitat de Barcelona davant la jornada reivindicativa en defensa de l’educació pública.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació