Enric I. Canela

Veig que per fi el Govern ha decidit impulsar la Formació Professional. Avui el Consell Executiu ha aprovat el III Pla de la Formació Professional per donar respostes a les necessitats actuals del mercat laboral i ha donat el vistiplau a la memòria de la futura llei de la formació Professional. Diu que les dues mesures s’emmarquen en el projecte del Govern d’avançar cap a un nou model d’FP que contribueixi a crear ocupació i millori la competitivitat del país d’orientació, en línia amb les millors experiències de l’entorn europeu.

Ara caldrà veure els detall i si aconsegueixen un model que reequilibri les titulacions al nostre país. Potser el model d’inspiració hauria de ser l’alemany, però això hauria d’implicar bé a les empreses. Cal, a banda de fer una bona llei, modificar comportaments de pares, estudiants i empreses.

I no ens oblidem, evitar que per qualsevol excusa el govern espanyol no la impugni. Ja se sap de quin pal van

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació