Enric I. Canela

Fa un parell de mesos vaig escriure Guanyadors del premi “Vanguardia de la Ciencia 2012”. Doncs bé, el proper 9 de maig a les 19:00 a La Pedrera es realitza l’acte de lliurement del III Premi Vanguardia de la Ciència, organitzat pel Grup Godó amb la col·laboració de la Fundació Catalunya-La Pedrera (més informació del premi clicant aquí).

L’acte, presidit pel Sr. Antoni Castellà, Secretari d’Universitats i Recerca, comptarà a més amb la participació del guanyador i dels dos finalistes, que explicaran els avenços científics que han realitzat (a l’entorn de la sida, la física i bioinformàtica).

Per assistir a l’acte només cal omplir les dades del formulari adjunt. Ja sabeu, sempre és agradable veure que malgrat la difícil situació que travessa la recerca, es fan coses i es premien.

Una resposta a “Aquesta setmana lliurement del III Premi Vanguardia de la Ciència”

  1. […] he anat al lliurament del premis Vanguardia de la Ciencia (Aquesta setmana lliurement del III Premi Vanguardia de la Ciència). Un dels guardonats ha recordat la frase d’un antic president de la Universitat de Harvard, […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació