Enric I. Canela

Reptes i reformes en un escenari post-crisi i de plena sobirania

Amb l’Òscar Valiente, professor d’Educació de la Universitat de Glasgow, tractarem la contribució de les institucions d’educació superior al desenvolupament econòmic i social de Catalunya, al temps que identificarem els principals reptes del sistema d’educació superior català en un escenari post-crisi i de plena sobirania.

També reflexionarem sobre les reformes necessàries per expandir l’educació superior als nous perfils socials, millorar la seva rellevància laboral i enfortir la vinculació productiva amb un teixit empresarial dominat per la petita i mitjana empresa.

Si us interessa la sessió se celebrarà el 9 de maig a la Sala Cotxeres del Palau Robert (Passeig de Gràcia 107, Barcelona). Us hi podeu apuntar, és gratuïta.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació