Ramon Gomis guardonat


Enric I. Canela

Llegia que el Govern ha acordat concedir la Creu de Sant Jordi a 25 personalitats i 15 entitats, entre les quals hi ha el catedràtic del Departament de Medicina de la UB Ramon Gomis. Els guardonats han destacat pels serveis prestats a Catalunya en la defensa de la seva identitat o, més generalment, en l’àmbit cívic i cultural.

Ramon. Gomis és metge endocrinòleg de l’Hospital Clínic de Barcelona i catedràtic d’Endocrinologia de la UB. Així mateix, és director de l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS), centre adscrit al HUBc, el campus de la salut de la UB, i director científic del Centre d’Investigació Biomèdica en Xarxa de Diabetis i Malalties Metabòliques Associades (CIBERDEM).

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació