La Junta del Consell Interuniversitari de Catalunya (CIC), reunida aquest matí amb la presència dels rectors de les universitats catalanes (tant públiques com privades) i presidida pel secretari d’Universitats i Recerca, Antoni Castellà, ha aprovat el següent comunicat: 

1. La Junta del Consell Interuniversitari de Catalunya, en relació amb algunes situacions esdevingudes recentment en universitats de Catalunya, entén que les opinions i manifestacions públiques s’han de dur a terme sota els principis de llibertat, respecte democràtic i absència de coaccions.

2. En aquest sentit, la Junta declara el seu rebuig als actes de coacció, agressió i amenaces a les persones, i denúncia la vulneració de la normalitat institucional i laboral quan es bloqueja il·legalment el lliure accés a edificis públics, i també els danys ocasionats als béns públics en els campus universitaris.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació