Enric I. Canela

Ahir escrivia sobre l’acte de lliurament dels premis extraordinaris de doctorat i del XVI Premi Claustre de Doctors de la UB. Deia que es penjaria el discurs del Prof. Josep Maria Guilemany, conferenciant. Es titula “Coneixement, innovació i desenvolupament, clau de volta del progrés”. Ara el podeu ja trobar en aquest article o directament a l’enllaç.

Una resposta a “La conferència de Josep Maria Guilemany”

  1. […] El rector de la UB, Dídac Ramírez ha dedicat part del seu temps a escriure Les bases del futur. M’agrada que s’hagi referit a l’acte de lliurament dels premis extraordinaris de doctorat i del Claustre de Doctors. Jo hi vaig dedicar L’acte de lliurament dels premis extraordinaris de doctorat i del XVI Premi Claustre de Doctors de la UB i La conferència de Josep Maria Guilemany. […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació