Enric I. Canela

Avui ha hagut una vaga del sistema educatiu. El seguiment no ha estat gaire nombrós. És cert que els estudiants han anat poc a classe. La gent s’ha estalviat problemes, però en el sector universitari poca cosa. Pel que sé, gairebé tot el personal treballava amb normalitat. També ho indica el Govern. De fet no hi ha gaire notícies sobre el tema.

On hi ha hagut més problemes ha estat a la UAB on uns 200 estudiants han entrat en confrontació amb els Mossos d’Esquadra i els han llençat pintura. Els manifestants, que no deixen treballar amb normalitat a la gent, volen que s’apliquen unes mocions aprovades al Claustre. Els estudiants sol·liciten al rectorat que s’organitzi un debat al voltant de com ha de ser la universitat pública, es creï una comissió que busqui fórmules per evitar el màxim increment de la taxes i millores laborals per al PAS i el PDI. Aquestes mesures les van aprovar com a mocions al Claustre però no han ratificades pel Consell de Govern.

Em sembla que sent 9 de maig ja poden esperar al curs vinent.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació