El futur que necessitem


Enric I. Canela

El rector de la UB, Dídac Ramírez ha dedicat part del seu temps a escriure Les bases del futur. M’agrada que s’hagi referit a l’acte de lliurament dels premis extraordinaris de doctorat i del Claustre de Doctors. Jo hi vaig dedicar L’acte de lliurament dels premis extraordinaris de doctorat i del XVI Premi Claustre de Doctors de la UB i La conferència de Josep Maria Guilemany.

Acaba el seu escrit tot dient: Tenint en compte les restriccions existents avui en dia, ara més que mai hem de continuar reforçant l’aposta per una política científica de qualitat, que ha convertit la UB en un centre present als rànquings internacionals més rellevants en posicions molt destacades, on apareixem, en alguns d’ells, entre les 100 primeres universitats del món. Veient la nova generació de doctors i doctores, crec que el camí de l’excel·lència està assegurat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació