Enric I. Canela

Ahir escrivia Manca de civisme a la UAB. Avui llegeixo:

Avui, 15 de maig, el Rectorat continua bloquejat i s’ha produït un augment de les accions violentes al campus per part d’un grup d’estudiants que ha cremat contenidors i ha tallat l’eix central durant uns minuts. Han atacat també les oficines bancàries del campus tot destrossant vidres i caixers automàtics, a més de realitzar noves pintades. D’altra banda, hi ha indicis que s’estan produint destrosses a l’interior del Rectorat.

I també:

Avui, 15 de maig, s’ha organitzat una concentració espontània i pacífica de membres de la comunitat universitària a la porta del Rectorat, per tal de rebutjar el bloqueig i demanar que marxi el grup d’estudiants que bloqueja l’edifici des del 17 d’abril passat. A la concentració s’ha llegit un manifest titulat “Fora els grups d’ocupació del Rectorat de l’Autònoma” adreçat al grup d’estudiants que “des de fa massa dies, ha bloquejat el Rectorat de la UAB, impedeix el funcionament institucional i acadèmic de la nostra universitat, vulnera els nostres drets i exerceix la coacció i la violència”.

Els suposats estudiants es deuen haver fet un fart de riure. Això no té solucions dialogades. Ho sap tothom. Com també sap tothom, ells també, que no aconseguiran res de la UAB. Els objectius són uns altres, això és molt vell.

Si voleu signar demanant-los que marxin, ja sabeu, aquí. Tindrà el mateix èxit que si Artur Mas li demana al president d’Extremadura que no digui bajanades.

Ara he vist que Xavier Villalba al seu bloc també demana que signeu: Fora els grups d’ocupació del Rectorat de l’Autònoma.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació