Enric I. Canela

L’altre dia escrivia Manca d’acord a la UPC per revisar l’acord pressupostari amb la Generalitat i El meu error en la valoració d’una notícia sobre la UPC referint-me al darrer Consell de Govern de la UPC que intentava demanar una negociació nova amb la Generalitat per modificar l’acord d’intervenció.

La UPC explica que el Consell de Govern, reunit en sessió extraordinària el 10 de maig, va aprovar per consens un text presentat a iniciativa del rector i que ha estat perfilat ara per la Comissió Permanent d’aquest òrgan de govern, tal i com es va acordar durant la reunió del Consell.

L’acord perfilat diu:

El Consell de Govern de la Universitat Politècnica de Catalunya, reunit en sessió extraordinària el dia 10 de maig de 2013,

ACORDA:

Demanar a la Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya que obri un procés d’adequació del finançament de la UPC que tingui en compte les característiques especials de l’activitat, l’experimentalitat i la territorialitat, de forma que permeti la revisió de l’Acord per al compliment de l’equilibri i la sostenibilitat financera.
Aquest procés s’hauria d’iniciar en un termini màxim de dues setmanes a partir de la data d’aquest acord.

Està molt bé si serveix, però em temo que si el que volen és “un procés d’adequació del finançament”, cosa que vol dir revisar el model, totes les universitats demanarem el mateix. Si el que volen és una moratòria en el dèficit se’n poden sortir, però amb el canvi de model no.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació