Enric I. Canela

Finalment ahir el Claustre de la UPC va estar majoritàriament a favor de fer les eleccions a rector immediatament. La iniciativa, que ve tenir 160 vots a favor, 79 en contra, 10 en blanc i 3 vots nuls, no va aconseguir els 189 vots favorables (dos terços dels membres del Claustre) necessaris per prosperar, segons estableixen els Estatuts de la UPC (article 71).

Era bastant lògic suposar que la iniciativa no obtindria els vots suficients, però no imaginava que n’obtindria tants. Una participació molt alta. Fer unes eleccions ara no té cap sentit. El moment és passat estiu, quant abans millor, per poder preparar el nou pressupost i deixar un espai de temps ara per deixar tancat el tema de l’acord amb la Generalitat.

Les eleccions seran a l’octubre.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació