Enric I. Canela

La UAB explicava ahir que a les 12 h, de divendres, van estar desbloquejats els accessos al Rectorat de la UAB, que havien estat tancats des del dimarts passat per membres de la Coordinadora d’Assemblees de Facultat (CAF). Tant l’edifici com l’activitat laboral i institucional de la Universitat s’han vist afectats pel bloqueig produït durant aquests dies. Dijous, un equip de mediació del Mossos d’Esquadra va dialogar amb representants de la CAF. Les condicions que va posar la CAF per abandonar el bloqueig no van ser acceptades per l’Equip de Govern de la UAB.

Diu la portaveu dels salva-pàtries que van decidir al migdia abandonar la tancada i deixar el rectorat perquè la mesura de pressió era perquè l’equip de govern de la UAB negociés i entenen que aquesta via està esgotada.

Sort que han marxat perquè al Bundesbank estaven ben amoïnats.

Molt fi Xavier Villalba fa un apunt al seu bloc i titula: Desocupem, que hi ha pont. Irònic apunt.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació