Enric I. Canela

Dissabte L’Econòmic va publicar l’article Universitat més emprenedora de Joan Torrens-Sellens. M’ha agradat l’article, en sap molt en Torrens. Teòricament hi estic completament d’acord, però algunes de les aproximacions que fa són impracticables sense recursos. Per exemple, diu: “Amb aquest objectiu (es refereix a la valorització del coneixement) cal fomentar el desenvolupament de les xarxes d’incubadores, vivers d’empreses i parcs científics i tecnològics. La connexió entre la recerca bàsica i la innovació aplicada demanda una transformació de la universitat, des de la universitat docent, i de recerca cap a la universitat emprenedora“.

No puc estar més d’acord, però el cost del que proposa no és assumible en les condicions actuals. Espero que aviat ho puguem fer, però…

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació