Enric I. Canela

Avui s’ha fet públic el rànquing de la Universitat de Granada: Rànquing I-UGR 2013. Es tracta d’un rànquing que compara totes les universitats de l’estat espanyol per àmbits i disciplines en base a llurs publicacions científiques. Empra la valoració quantitativa i qualitativa i les combina. Aquest rànquing té un web que permet fer comparacions entre universitats Una vegada més la UB és la que assoleix el lideratge en més àmbits i disciplines. Globalment és altra cop la que destaca. Les altres universitats catalanes obtenen bons resultats, especialment la UAB i la UPF i en camps específics, lògic, la UPC.

Aquests dies es publicarà més informació detallada.

Una resposta a “Publicat el rànquing I-UGR 2013 amb la UB líder”

  1. […] dia escrivia Publicat el rànquing I-UGR 2013 amb la UB líder i deia que aviat vindrien […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació