Enric I. Canela

Ahir escrivia Pressupost UB: les persones són la prioritat, anunciant que avui es faria el Consell de Govern de la UB en el que, entre altres coses, s’havia d’aprovar el pressupost.

Podeu llegir al web de la UB: El Consell de Govern de la UB aprova els pressupostos per al 2013. Més enllà de les xifres a les que ja em vaig referir i el comentari del comunicat de la UB, destacar que s’ha celebrat a la Secretaria d’Universitats i Recerca per evitar enfrontaments, que, de ben segur, s’haurien produït de celebrar-se a la UB, provocats pel petit grup desestabilitzador. No és que ens agradés, però tothom ha entès que la normalitat de la institució exigia fer això.

El consell s’ha desenvolupat en un clima exemplar i el pressupost s’ha aprovat sense vots en contra i alguna abstenció, no m’he fixat si dues o tres.

Destacar que el rector ha rebut el suport dels degans expressat en comunicat llegit pel degà de Farmàcia. Ha indicat que era el sentir de tots els que s’havien pronunciat, No ha dit unànime però cap s’ha manifestat en contra en el consell.

Com era d’esperar, el tema sobre el que més han intervingut els assistents és el de la plantilla del professorat. Garantida l’actual, però amb un futur incert. Ningú sap que passarà en el futur ja que estem sota la incertesa de la política pública. Amb tot el rector s’ha compromès amb un millor pressupost per al 2014 que podria permetre albirar un millor futur.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació