Enric I. Canela

Llegia que la consellera d’Ensenyament, Irene Rigau, ha anunciat aquest dilluns que reduirà les places de la carrera de Magisteri perquè augmenti la nota de tall i establirà la possibilitat de cursar dobles titulacions, amb l’objectiu de millorar la qualitat dels docents.

A més de la reducció de l’oferta de places, de la qual no ha precisat el percentatge, ha explicat que la carrera es podrà complementar amb ofertes diferenciades com, per exemple, les dobles titulacions, i, amb això, el període d’estudi es podrà allargar.

No acabo de veure clar que els sistema sigui baixar les places. Si s’han de baixar per excés de titulats, bé, però per millorar no ho crec. Jo senzillament reflexionaria sobre com abordar les proves d’accés i no només per magisteri.

També seria bo, en aquest cas per magisteri, reflexionar amb els experts, sobre l’adequació i exigència dels plans d’estudi. S’hauria de fer tenint en compta l’opinió dels experts, que en tenim.

Tot això ho dic des del màxim respecte que em mereix aquesta professió. Considero que no se li dóna el valor que té.

Una resposta a “La millora de la professió de mestre”

  1. […] uns dies escrivia La millora de la professió de mestre on parlava de l’anunci de la consellera Rigau de eduir places als estudis de […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació