Enric I. Canela

Una notícia més per parlar d’una jove empresa innovadora, Mind the Byte, en aquest cas creada per Alfons Nonell-Canals

El dimecres 12 de juny tindrà lloc a l’Auditori del Parc Científic de Barcelona de la UB (PCB) la 1a edició de la «Scientific Cloud Annual Conference» (SciCloud), el primer congrés especialitzat en ciència i serveis en el núvol (cloud computing). La conferència-organitzada per Mind the Byte amb la col·laboració d’Amazon Web Services i el PCB – reunirà diferents experts en cloud procedents del món acadèmic i empresarial amb representants d’entitats públiques i privades per aprendre, donar resposta i debatre totes les qüestions referents a les aplicacions, disseny, implantació, seguretat i prestació de serveis en el núvol en l’àmbit de la R+D biotecnològica i biomèdica.

La sessió inaugural de SciCloud anirà a càrrec de Montserrat Vendrell, directora general de Biocat i Jesús Purroy, director tècnic de Serveis Científics i Tecnològics del PCB, i comptarà amb la participació, com a ponents, de Jordi Villà-Freixa, director de l’Escola Politècnica de la Universitat de Vic; Hakan Gurel, enginyer d’Amazon Web Services; Alfons Nonell-Canals, director general de Mind the Byte, i Oscar Huertas, director de Tecnologia de SOM Innovation Biotech.

En SciCloud es presentarà també iMols, una plataforma cloud dissenyada per al descobriment de fàrmacs (drug discovery) que permet buscar molècules, predir activitats i gestionar quimioteques i proteotecas, entre altres funcionalitats. L’eina ha estat desenvolupada per l’start-up Mind the Byte, el primer partner tecnològic d’Amazon Web Services de l’Estat especialitzat en solucions cloud aplicades a la quimio i bioinformàtica

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació