Enric I. Canela

Llegia que la UB, la UAB, la URV i la UdL han creat beques per alumnes que no puguin pagar la matrícula. Diu que iniciaran durant aquest curs programes de beques per a alumnes de famílies amb dificultats econòmiques sobrevingudes que no poden pagar la matrícula, que aquest curs s’ha encarit un màxim del 66% a Catalunya, depenent de la renda.

La UB ha aprovat un pressupost de 600.000 euros per atendre aquest casos. De fet aquest curs ja s’han donat ajuts. També ho ha fet la UAB.

Les universitats hem de fer el que haurien de fer els governs.

Una resposta a “Ajut per als que no poden pagar la universitat”

  1. […] Las universidades, al rescate de sus alumnos ens explica els plans que han elaborat les universitats per ajudar als estudiants que, sense beca, no poden pagar la matrícula. Ho comentava l’altre dia a Ajut per als que no poden pagar la universitat. […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació