Enric I. Canela

El Consell Social de la UAB, reunit el dia 3 de juny de 2013, davant la situació esdevinguda de bloqueig de l’edifici del Rectorat de la UAB i d’actes de vandalisme, intimidació i coacció al Campus de la Universitat, declara que:

– Defensa la universitat pública com una peça essencial del sistema de garanties socials en una societat democràtica, compromesa amb els valors, procediments i òrgans democràtics, i com a eina fonamental per a promoure la cohesió i inclusió social i aconseguir una societat més avançada i justa.

– Advoca sempre per les vies del diàleg, consens i respecte per a l’expressió d’opinions i el dret de manifestació, i defensa el lliure funcionament dels òrgans de govern democràtics de la Universitat.

– Denuncia qualsevol acte de coacció i intimidació contra les persones i de vandalisme contra els béns públics en el campus universitari, així com la vulneració de la normalitat institucional i laboral derivada del bloqueig al lliure accés a edificis públics, i dóna el seu suport a l’Equip de Govern en l’adopció de mesures per a evitar que aquests esdeveniments es tornin a repetir i per preservar els principis democràtics i de convivència a la UAB, inherents a la universitat pública.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació