Enric I. Canela

Dia de bones notícies. Ahir el ple del Consell Social va aprovar per unanimitat a la convocatòria d’un nou premi, la Primera Distinció de la Universitat de Barcelona a les millors activitats de divulgació científica i humanística, convocat conjuntament amb el Claustre de Doctors.

L’objectiu d’aquest premi és destacar la projecció dels doctors de la UB per les seves trajectòries en activitats de divulgació o opinió que representin aportacions rellevants en els diversos àmbits de les ciències i de les humanitats, i que hagin contribuït a projectar, difondre o valorar el coneixement i els valors científics, tècnics i socials que la Universitat de Barcelona vol promoure. El termini de presentació de candidatures finalitza el 31 d’octubre de 2013. Consulteu-ne les bases en aquest enllaç.

Una resposta a “Premi a les millors activitats de divulgació científica i humanística”

  1. […] poc mes d’un any escrivia Premi a les millors activitats de divulgació científica i humanística. Feia referència a la convocatòria del nou premi, la Primera Distinció de la Universitat de […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació