Enric I. Canela

Llegia que dimarts el ministre d’Economia i Competitivitat, Luis de Guindos, va anunciat que en les pròximes setmanes el Consell de Ministres aprovarà una millora de la dotació pressupostària per a 2013 en recerca, desenvolupament i innovació (R+D+I), una partida que arribarà els 104 milions d’euros.

Possiblement dels 104 milions d’euros, 79 es destinaran a projectes i recursos humans, i 25 milions aniran per al CSIC.

A veure si s’afanyen i Cristóbal Montoro no diu que no en el moment de fer les convocatòries. Ja se sap que ho aproven però després no els deixa anar.

El ministre també va parlar dels investigadors que marxen fora d’Espanya i va recordar que si hi ha un sector en què hi ha mobilitat és precisament l’àmbit científic. Va anunciar que el govern espanyol ha encarregat un estudi independent que estableixi el flux de personal que hi ha – els espanyols que es van i els estrangers que vénen als centres de recerca a Espanya -, i va afegir que les dades preliminars que van tenint d’aquest informe són positius.

Ja ens els explicarà perquè la gent marxa i no torna.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació