Enric I. Canela

Llegeixo que el Consell de Govern de la Universitat Politècnica de Catalunya • BarcelonaTech (UPC) reunit en la sessió d’avui, 10 de juny, ha aprovat, amb 29 vots a favor, 24 en contra i 1 en blanc, “deixar sense dotació econòmica les 78 places presentades al Consell de Govern del 24 d’abril de 2013 i ocupades per personal d’administració i serveis (PAS) interí”.

L’acord s’eleva ara al Consell Social per a la seva aprovació definitiva durant la reunió de demà 11 de juny. El Consell de Govern ha aprovat també la Proposta de la Comissió d’Economia i Infraestructures del Consell de Govern entorn el pressupost de la UPC 2013.

Malgrat l’anàlisi pressupostària detallada que s’ha fet, no s’ha trobat cap fórmula per reduir els 1,48 milions d’euros per evitar els acomiadaments. O acomiadaments o reducció del 255% del salari a tots els interins. L’acord ha estat acomiadar.

Com és lògic, hi ha hagut acampada davant del rectorat mentre se celebrava el consell de govern. Eren unes 50 persones.

Una resposta a “Finalment 78 acomiadaments a la UPC”

  1. […] El Consell Social de la UPC reunit avui, 11 de juny, ha ratificat l’acord d’ahir del Consell de Govern de deixar sense dotació econòmica les 78 places presentades al Consell de Govern del 24 d’abril de 2013 i que estan ocupades per personal d’administració i serveis (PAS) interí (veure Finalment 78 acomiadaments a la UPC). […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació