Enric I. Canela

Llegia que el 40% dels 150.000 universitaris inscrits en el curs 2012-2013 a Catalunya s’han beneficiat d’algun tipus de beca de les que faciliten el ministeri d’Educació o la Generalitat de Catalunya. En aquest sentit, més de 19.000 universitaris han obtingut aquest curs una Beca Equitat. Universitats i Recerca, secretariat que depèn del departament d’Economia i Coneixement, ha invertit en beques 24,3 milions d’euros dels 30 milions del pressupost. Dels gairebé sis milions restants, destinats a aquells estudiants que han patit contratemps per la variació de la seva renda, la Secretaria d’Universitats i Recerca afirma haver executat el 50% i la quantitat restant està previst que es liquidi abans que finalitzi l’any.

El que no diu és quines beques eren decents i quines una almoina. Pagar la matrícula no és una beca. El que cal és saber quantes beques eren salari o representaven un ajut real a les famílies.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació