Enric I. Canela

El Consell Social de la UPC reunit avui, 11 de juny, ha ratificat l’acord d’ahir del Consell de Govern de deixar sense dotació econòmica les 78 places presentades al Consell de Govern del 24 d’abril de 2013 i que estan ocupades per personal d’administració i serveis (PAS) interí (veure Finalment 78 acomiadaments a la UPC).

La sessió del Consell Social s’ha iniciat aquest matí a la seu d’aquest òrgan, a l’edifici Til·lers, i ha estat interrompuda per un centenar de membres de la plantilla de personal d’administració i serveis. Poc després la reunió ha continuat a la Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya.

2 respostes a “Finalment es ratifiquen els acomiadaments a la UPC”

  1. a 12 juny 2013 a les 10:48 lia calvet

    la foto és molt representativa del forat que té la UPC i que pot ser que esdevingui un remolí imparable que es mengi la institució…

  2. a 15 juny 2013 a les 7:01 Enric I. Canela

    Lia,
    Esperem que no. Tenim tots un problema. La Generalitat va signar fa uns anys, amb el conseller Castells, uns recursos que ja no va donar el mateix conseller Castells per l’inici de la crisi. Les univesitats havien compromès capítol I, persones, que no poden ara pagar perquè no només no van venir aquells diners, sinó que en vénen menys.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació