Enric I. Canela

Llegia que el director general de Telefónica a Catalunya, Kim Faura, i el director del Centre d’R+D de Telefónica amb seu a Barcelona, Pablo Rodríguez, coincidint amb el X aniversari de la inauguració del Centre d’R+D de Telefónica a Catalunya ubicat a la Torre Telefónica, la seu de la companyia a Barcelona ha anunciat que aquest centre es converteix a partir d’ara en el laboratori que liderarà tota la innovació mundial de la companyia i on també es testaran tots els nous serveis del grup abans de comercialitzar-los.

Rodríguez assumirà a partir d’aquest moment la direcció d’innovació d’aquí a l’àrea de desenvolupament de producte i innovació de Telefónica Digital, i encapçalarà des de Barcelona tota la innovació de l’empresa, que també es desenvolupa en Silicon Valley, Sao Paulo, Londres i Tel Aviv.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació