Enric I. Canela

Divendres el Web de la UB feia referència l’aparició en el DOGC de l’Escola de Doctorat de la UB, juntament amb les de la UPC, UPF i UdG. De fet l’Escola va iniciar el seu camí al març de l’any passat, però de forma inexplicable l’aprovació per part de la Generalitat no s’ha produït fins ara, un any més tard del que hagués estat normal.

No té massa importància perquè hem anat fent la feina igual. L’Escola de Doctorat de la UB és un pas intermedi en l’organització definitiva del doctorat, fins que la llei no ens obligui a algun nou experiment. L’objectiu és dotar al doctorat de la màxima capacitat d’autonomia acadèmica i d’internacionalització. L’actual aposta és que les relacions amb altres doctorats de les universitats més competitives es reforcin o s’estableixin.

Crec que en un any l’organització definitiva estigui funcionant. Espero poder-ho desenvolupar.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació