Enric I. Canela

Llegia que Sis universitats catalanes faran un pla pilot els curs vinent per millorar la formació dels mestres. Són la UB; la UdL, la UdG, la URV, la Uvic i la UIC que faran un nou doble grau en Educació Infantil i Primària, una experiència pilot per millorar la formació dels mestres i reduir el fracàs escolar. S’oferiran 220 places, la meitat de les quals podran optar a beques, que cobriran l’import total de la matrícula. Les beques seran per als estudiants que entrin en el doble grau amb un mínim d’un 8 a la selectivitat o un 9 de mitjana si vénen de cicles formatius, amb l’objectiu de destinar els millors alumnes a aquesta nova carrera.

El responsable del Pla Pilot és el company i amic Miquel Martínez, catedràtic de la UB.

Ho trobo fantàstic, el que no entenc és que hagin trigat tant.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació