Enric I. Canela

Wert ha decidit baixar els diners de les beques com sigui i contra tothom i a sobre amb arguments d’abandó que no estan relacionats amb els estudiants que accedeixen a la universitat amb beca (veure Segur que l’abandó depèn de la nota d’accés?).

Tots els diaris expliquen que Wert rebaixa la nota a 5,5 per tenir matrícula gratuïta. Alguna cosa és, però per tenir una beca misèria caldrà el 6,5. A sobre fins ara desapareixen les beques salari, l’únic seriós que s’ha fet en beques en els darrers anys, que oscil·laven entre 3.800 i 6.000 euros i que ara oscil·laran entre 1.500 euros i 1.500 més una quantitat variable, associada a un fórmula, que serà mínim de 60 euros i màxim indeterminat però que no arribarà mai a 1.500 euros (tant de bo m’equivoqui).

L’objectiu no és millorar res, és classificar a les persones en funció de la situació econòmica i estalviar diners.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació