Enric I. Canela

Llegia que des d’ahir, 10 dels joves investigadors espanyols més brillants s’han sumat al Lindau Meeting for Nobel Laureates que enguany celebra la seva LXIII edició. La trobada en aquesta ciutat alemanya congrega aquest any a més de 600 joves científics de 78 països i a 35 investigadors guardonats amb un Premi Nobel. La selecció dels participants de l’Estat espanyol ha estat coordinada pel Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC).

Aquest any, el potencial investigador espanyol estarà representat per 10 joves d’entre 26 i 31 anys. Els seleccionats han estat escollits per la seva contribució i el seu especial interès i compromís en les següents branques de la ciència.

No sé pas com ho fan, tinc curiositat per saber-ho. Deuen presentar-se per anar-hi. De Catalunya únicament una investigadora de la UdG, Laura Gómez, doctora en Química i especialitzada en espectrometria de masses.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació