Enric I. Canela

Llegia que la Secretaria d’Universitats i Recerca destinarà aquest any 80.000 euros per a les tesis fetes en català. Hi podran optar els doctors de qualsevol universitat catalana o de fora de l’Estat que hagin defensat la tesi durant el 2012 i que estigui escrita en català. Els ajuts seran d’un màxim de 500 euros per tesi i estaran destinats a cobrir les despeses i taxes administratives associades a la finalització del treball en català i al tràmit d’obtenció del títol de doctor. El termini per sol·licitar la subvenció, que està gestionada per l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca (Agaur), s’acaba el pròxim 26 de juliol. En total, el Govern calcula que se’n podran beneficiar 200 persones.

Podeu llegir la convocatòria.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació