Enric I. Canela

Llegia que les comunitats autònomes deuen a les universitats públiques espanyoles un total de 1.061.177,5 milers d’euros, segons la memòria d’impacte normatiu del decret llei de mesures urgents contra la morositat de les administracions públiques i de suport a entitats locals amb problemes financers. Aquest document del Ministeri d’Hisenda, aprovat la setmana passada al Consell de Ministres, busca posar el comptador del deute comercial a zero amb caràcter previ a la implantació de la factura electrònica, el registre comptable i el període mitjà de pagaments.

La comunitat autònoma que major deute concentra és Andalusia a 31 de maig de 2013, amb 500 milions d’euros, seguida de Catalunya, amb 226,3 milions, i el País Valencià, amb altres 208,69 milions. Castilla-la Manxa ha 79 , 16 milions, Canàries 16,6 milions, Balears 13,7 milions, Aragó 13 milions i el País Basc 3,5 milions. Tanmateix, Astúries, Cantàbria, Castella i Lleó, Galícia, Madrid, la Regió de Múrcia, Navarra i la Rioja tenen sanejats els seus comptes, assegura l’informe, amb les universitats públiques en el seu àmbit competencial.

El Pla Montoro és buscar agraïments i controlar Catalunya. Les universitats catalanes ofegades i amb dificultats per pagar nòmines i proveïdors. Compteu si paguen els 226,3 milions, quin baixada de tensió. Això que fa el govern espanyol es diu deslleialtat amb premeditació i traïdoria

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació