Enric I. Canela

Avui Miquel Duran publica Passat brillant, futur incert – del Departament de Química de la UdG. I el present? Comença: Avui fa 20 anys que el Departament de Química de la UdG va ser creat pel nostre Claustre. Per això en Miquel Solà (@miquelsola) ha preparat un article, que hem signat tots els directors que ha tingut el departament, sobre els reptes i sobre les amenaces que tenim.

Bé, podeu anar i llegir-lo, jo aquí només faré que felicitar als companys químics de la UdG per la feina ben fet aquests anys i desitjar-los sort i encerts, especialment en un moment complex.

Escric les darreres frases de l’article: si no entra saba nova al Departament en pocs anys serà un Departament envellit que difícilment podrà mantenir el seu ritme actual d’activitat docent i de recerca. Creiem que donada la qualitat provada d’aquests investigadors és un error greu no mantenir-los a la UdG. Caldrà posar-hi remei si volem que d’aquí a 20 anys puguem dir que el Departament de Química continua desenvolupant les seves activitats al més alt nivell. Als nostres departaments de la UB i a la majoria del nostre sistema ens passa el mateix.

Una resposta a “Felicitats al departament de Química de la UdG”

  1. a 07 jul. 2013 a les 5:56 Miquel Duran

    Moltes gràcies, Enric! Tal com diguem a l’article, ho tenim magre per al futur. Bé… ho té magre tothom. Però ens en sortirem.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació