Enric I. Canela

Avui s’ha fet publica una nota de premsa de la Comissió Europea que diu que el nombre d’estudiants que han participat en el programa Erasmus des de la seva creació al 1987 supera els 3 milions.

Aquesta dada s’ha fet pública aprofitant que s’han lliurat les estadístiques relatives al curs 2011-2012 en el que s’han mogut més de 252.000 estudiants.

L’estat que ha rebut més estudiants i n’ha rebut també més és l’espanyol. Les primeres universitats receptores són les de Granada, Complutense de Madrid, Bolonya, Sevilla, València i Politècnica de València.

Les primeres catalanes les trobem en els llocs 16 i 17. Són la UB i la UPC que es diferencien en un estudiant. La Universitat de Granada va rebre 2.101 estudiants mentre que la UB només 1.002. Les universitats catalanes no estan gaire ben situades.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació