Enric I. Canela

Avui s’ha fet públic U-ranking 2013, una iniciativa de Fundació BBVA i l’Institut Valencià d’Investigacions Econòmiques (IVIE). La metodologia és diferent a la d’altres rànquings, hi ha “cuina”.

Diu un titular: Pompeu Fabra, Barcelona, Autònoma i Politècnica, entre les vuit primeres universitats de l’estat. Cert, però en un dels diversos indicadors, en altres no és així. No entro a discutir els resultats perquè no he vist les fonts de les dades. Espero que els experts de la meva universitat em facin alguna valoració.

Tenia interès en provar com funciona “Elige universidad”. Permet seleccionar percentatges de prioritat (docència, recerca i transferència). No he pogut arribar al final perquè hi ha problemes a la darrera etapa. Fa càlculs però es penja. Suposo que encara no tenen prou dimensionada la capacitat, no ho sé.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació