Enric I. Canela

Llegia que el CSIC està amb l’aigua al coll. El seu president, Emilio Lora-Tamayo, ha estat molt pessimista: els ingressos cauen des de 2008, quan es va assolir un màxim de 879 milions d’euros. Aquest va ser l’últim any amb superàvit. Per a aquest any, amb una aportació de 180 milions menys per part del Ministeri d’Economia i Competitivitat, el dèficit previst és de 102 milions. Lora-Tamayo assegura que la situació és un cataclisme.

Aquests 102 milions són els que el president del CSIC vol eixugar amb una aportació del ministeri. Diu que si no arriben els diners, el CSIC no pot seguir. Però no ho tindrà fàcil. Fonts de la Secretaria d’Estat d’R+D afirmen que ja s’han lliurat 25 milions extra, i que abans de final d’any està prevista l’entrega de 50 milions. Falten 25.

Podeu llegir més al respecte, però això només és una mostra més del desastre de política que està desenvolupant el govern espanyol.

Una resposta a “El CSIC és una de les altres coses que el govern espanyol vol destruir”

  1. […] dia escrivia El CSIC és una de les altres coses que el govern espanyol vol destruir. Bé, Carmen Vela, la secretària d’Estat d’R+D+i, diu que faran tot el que puguin per […]

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació